Bouw Rekenmachine Online

Ontbijtruimte buiten: foto voorbeelden

Waarom juist voor het ontbijt? Omdat het een aangenaam begin van de dag is en meer privé dan een etentje met vrienden. Je hebt niet veel ruimte nodig om te ontbijten met het getjilp van vogels en het stille geritsel van bladeren.

Een prachtig uitzicht, de schaduw van een pergola getwijnd met geurige vlechtende rozen, een prachtig gedekte tafel – wat heb je nog meer nodig om een mooie dag te beginnen.

Je hoeft geen eigenaar van een privéwoning te zijn om een ontbijtruimte buiten te hebben. Een ruim niet beglaasd terras grenzend aan het appartement is voldoende.

Je hoeft geen eigenaar van een privéwoning te zijn om een ontbijtruimte buiten te hebben. Een ruim niet beglaasd terras grenzend aan het appartement is voldoende.

Wil je ook naar de zee? Ja, het uitzicht vanaf het terras van deze Italiaanse villa is werkelijk prachtig.

Het lijkt al meer op onze breedtegraden, hoewel het huis eigenlijk in Boston (USA) staat. Hoe dan ook, het uitzicht op de rivier en het bos is prachtig.

Het meubilair en tafelkleed in retrostijl is een zeer huiselijke optie voor een ontbijthoek buiten. Geen patio, maar een afgezonderd plekje voor twee.

Tuinmeubelen voor buitenvergaderingen kunnen op verschillende manieren worden gekozen. Het is niet nodig om van deze ruimte een analoog van de huiskamer te maken, hoewel dat nu in de mode is. Een tafel en stoelen is alles wat nodig is.

Ronde tafels zijn altijd verenigd, en de stoelen kunnen gemengd zijn, samengesteld door de gastheren voor de gelegenheid. Een sneeuwwit tafelkleed zal de gezelligheid verhogen.

Voorbeelden van hoe een klein balkon of smalle loggia kan worden ingericht. Een tafel en vier stoelen passen er heel goed bij. En het maakt niet uit dat de buren heel dichtbij zijn.

Een cottage idylle in het midden van een onderhoudsvriendelijke tuin in al zijn glorie.

Een paraplu biedt zowel schaduw, bescherming tegen regen als verlichting. Een aparte ruimte is gereserveerd voor de vuurschaal.

Krap, smal, geen uitzicht? Het gebeurt. Maar dat is geen reden om niet buiten te ontbijten. Voeg wat kleurige tegels, een kunstobject, een tafel en een paar stoelen toe, en het is heel uitnodigend.

De straat en de keuken kunnen worden verenigd door een brede tafel in de vensterbank. En je hoeft geen schalen met eten ver weg te dragen.

Een zeer romantische, zij het kleine, binnenplaats in Provençaalse stijl. De rieten meubels waren precies goed.

Het maakt niet uit of je een enorm terras hebt of een gewoon stuk land van zes acre. Het is nog steeds mogelijk om een plaats te vinden om buiten te ontbijten. Profiteer van het warme weer en maak er een mooie zomer van!

Add comment

Follow us

Schroom niet, neem contact op. We houden ervan om interessante mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.