Bouw Rekenmachine Online

Berekening van het materiaalverbruik voor het bepleisteren van gevels van hoge kwaliteit

Hoogwaardig muurpleisterwerk. Dit type afwerking wordt het meest gebruikt bij de renovatie en bouw van openbare gebouwen voor culturele doeleinden. Het pleister wordt in verschillende lagen met verzakkingen aangebracht. Na al het werk, wordt de bouwlaag gedecoreerd. De dikte van de constructielaag is 20 mm. Hoogwaardig pleisterwerk van muren is nodig om het oppervlak voor te bereiden op de uiteindelijke afwerking – een decoratieve laag. Door de juiste en hoogwaardige afwerking zal de decoratieve laag lang meegaan en zijn uiterlijke aantrekkingskracht behouden.

Hoe controleer je de kwaliteit van pleisterwerk op muren?
Om te beginnen kunt u een waterpas van twee meter nemen en deze aan de muur bevestigen, het is noodzakelijk om elke 2 meter van het oppervlak te bekijken, als er afwijkingen van meer dan 1 mm zijn, moeten deze worden geëlimineerd. De evenwijdigheid van de wanden wordt gewoonlijk gecontroleerd met een meetlint. Het is noodzakelijk de afstand tussen de grondvlakken aan het begin en aan het eind te meten. De afwerking is perfect als de indicators hetzelfde zijn.
De kwaliteit van het pleisterwerk van de hellingen wordt gecontroleerd met een bouwpeil. Het werktuig wordt op de basis bevestigd en controleert de grootte van de afwijking, de toegestane waarde: de horizontale 1 mm, en de breedte van 2 mm. Indien deze cijfers hoger zijn dan aanvaardbaar, moet de fout worden gecorrigeerd en moeten tekortkomingen worden weggewerkt.
Onderwerp
Gepleisterd oppervlak
Cement-kalk mortel
Zand, kg.
Cement, kg.
Kalkdeeg, kg.
Water, l.
Cementmortel
Zand voor cementmortel, kg.
Cement voor cementmortel, kg.
Berekening

Add comment

Follow us

Schroom niet, neem contact op. We houden ervan om interessante mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.